hunkemoller

vinterns vackraste underkläder x 10

Är din vintergarderob up-to-date? Under alla tjocka vintertröjor har du förstås också något fint på dig. Pretty lingerie makes it all better! Ja, även mitt i vintern… 😉 Här visar vi våra favoriter.

Bh-set Isadora
A Little lace never hurt nobody! Denna jättefina maximizer heter Isadora. Den har en strasskedja som drar ögonen till sig… 😉 Ja… den finns absolut med på vår önskelista.

Set Pilar
Blått är en färg som vi inte ser så ofta när det gäller underkläder! Det här fina setet från Noir-kollektionen, som visas först i bloggen, har detaljer av satäng och guldspets.

Lace body Casey
Now this is a sexy surprise! Denna sexiga röda body består av mesh, spets och strappy detaljer. – winning combo! Tack vare tryckknappar i nedkanten är den lätt att ta på och av sig.

Bralette Cher
Go pink or go home! Denna rosa bralette har halvgenomskinlig rosa spets, dekorationsstenar och en silverrosett i mitten. Jättegullig, eller hur?

Body Yumi
Denna tjusiga body, Yumi, är verkligen en musthave! Ett typexempel på en förförisk body, inte sant?

Bh-set Nadine
Romantiskt och elegant: 2 ord som beskriver denna bh! Ett fint tillskott i byrålådan 😉 Svart spets och nude mesh i perfekt kombination. Vi är lite förälskade…

Longline set Kiara
Denna bh har en superlyxig och elegant look! Longline-modellen gör den speciell. Bh:n är en del av Noir-kollektionen!

Bh-set Laila
Wow, denna bygelbh utan vaddering är en riktig beauty! Tack vare den vackra spetsen på framsidan får bh:n en romantisk look.

Slip dress All over lace
Slipdresses kan vara supersexiga! Med spetsdetaljer och smala band; det är kärlek vid första ögonkastet!

Set Eternity Doutzen
Doutzen Stories Collection hör förstås också hemma i den här listan. I kollektionen är Eternity en av våra favoriter. Ett vackert set med mesh och spets.

Det här var vår tio-i-topp! På vår hemsida finns förstås många fler pärlor! Vill du komplettera vår lista? Lämna en kommentar!