hunkemoller

De här strumpbyxorna måste du ha i byrålådan i höst

Är du inte redo att säga adjö till dina älskade sommarklänningar och korta kjolar än? No worries! Du rockar dem med coola strumpbyxor. Eller är du redan helt inställd på höst? En basic outfit kräver iögonenfallande strumpbyxor. Men vilka strumpbyxor ska du välja och vilka trender gäller i höst? Här hittar du våra favoriter.

  1. Fishnets!

Det går inte att tänka sig dagens mode utan nätstrumpor. And they’re here to stay. En liten påminnelse: Nätstrumpor har mer hål än tyg. And we love it. Den här säsongen satsar vi på stora hål och utsmyckningar. (Yeeeah, sparkle!) Du kan verkligen inte vara utan nätstrumpor i byrålådan.

  1. All about the details

En annan viktig trend i höst är strumpbyxor med mönsterdetaljer! På modevisningarna såg vi nylonstrumpor med mönsterdetaljer på fotlederna och knäna. Om du inte är så nöjd med dina knän är det ett perfekt sätt att dölja dem! Jättegulligt under en kort klänning!

  1. A touch of colour

Vi har också sett att färg är tillbaka inom benmodet! Vitt och grönt var formgivarnas favoriter. Från vita nätstrumpor till tjocka militärgröna strumpbyxor, äntligen lite färg igen! Och om vi ska vara ärliga så är hösten grå nog som den är, eller hur?

  1. Yllesockor

Lågskor på hösten? Ja visst! Med den här trenden funkar det utmärkt. På modevisningarna har vi sett yllestrumpor ovanpå basic strumpbyxor. Ett par chunky heels och du är good to go! PS. tänk hur härligt varm du kommer vara om fötterna med den här trenden.

  1. Fantasimönster

Basic är inte rätt ord för den här säsongens benmode. Det är rena rama motsatsen! På visningarna har vi sett massor av olika mönster! Allt från zebrarandigt till multi-colour färgstreck. Ja, det här är verkligen något för den våghalsade. Är du kanske lite mer försynt? Ett tryck på baksidan av strumpbyxorna är då lösningen.

Har du fått tillräckligt med inspiration för nya outfits i höst? Då är det dags att shoppa benmode!