hunkemoller

Nyhet: sport-bh för män

De senaste åren har vi fått flera förfrågningar om möjligheten att utveckla en speciell sport-bh för män. Nu när en stor del av befolkningen vill sporta mer och komma i form, är passande kläder och rätt stöd mycket viktigt. I slutet av sommaren 2017 kommer vi, förutom den nya HKMX sportkollektionen introducera en sport-bh för män.

Sport-bh för män
Vi vet ju alla hur obehagligt det känns när man inte har en bra (sport)bh som stöder bysten när man tränar hårt. Men det är det slut på nu, även för män! När man är motiverad att komma igång och back in shape är det riktigt jobbigt när så kallade ”men boobs” sitter i vägen. För att kunna ge komfort och stöd, har vi nu utvecklat en speciell sport-bh för män.

I den befintliga HKMX sportkollektionen finns det sport-bh:ar i tre olika nivåer, baserade på träningens intensitet. Sport-bh:n för män testas för närvarande och den kommer delas in i nivå 3, dvs sporter med hög intensitet. Det innebär att bh:n lämpar sig för fotboll, löpning och tuff (cross)training. Den kommer finnas i storlek S – XL. Bh:n tillverkas av ett mjukt material som andas (43 % polyamid, 38 % polyester och 19 % elastan) och är skön att bära under en sport-t-shirt.

I slutet av sommaren 2017 kommer den nya sport-bh:n för män att finnas online och i utvalda Hunkemöller-butiker för 335,-. Hjälp att välja rätt storlek kan man få i butiken, eller använd vår online tool och ett måttband. För mer information, håll koll på vår hemsida och sociala medier.