hunkemoller

Den hudfärgade behån – oumbärlig i din underklädeskollektion

Oumbärligt – hudfärgade underkläder. Om allt är som det ska, har du minst en hudfärgad behå i din garderob, annars är det definitivt dags att du köper en inför sommaren. Varför: den är osynlig under ljusa färger eller halvt genomskinliga material. Dessutom är den hudfärgade behån som axelbandslös modell ett perfekt val under alla slags toppar eller klänningar. Ta på dig dina baraxlade toppar, axelbandslösa playsuits och vita sommarkläder!

Skönheten har ingen hudton
Förr i tiden kunde du välja en enda hudfärgad behå, men nu har saker och ting förändrats! Den hudfärgade kollektionen har nu utökats med sju olika hudfärger, så du alltid kan hitta en behå som passar din hudton. Den perfekta behån i sommar! Den formade axelbandslösa behån Angie finns i kupstorlek A70–G85. Du kan kombinera den här behån med en matchande stringtrosa eller brasiliansk trosa (XS–XL).

Omväxling är nyckeln!
Basplagg bärs ofta regelbundet då de har en mjuk kupa som gör dem ”osynliga” och de kan även kombineras med olika outfits. Observera att på grund av intensiv användning slits dina behåar snabbare och förlorar sitt stöd. Vi rekommenderar att du växlar dina behåar och det kan även vara en bra investering att köpa två om du märker att du föredrar en viss typ av behå (och därför behöver tvätta den ofta).

Sommartips
Använder du din hudfärgade behå under hela året? Du kommer att märka att du kommer att använda den här behån ofta under semestern, då du enkelt kan använda den under dina sommaroutfits. Visa lite hud! Om du får en härlig solbränna under två (eller tre – lyckost!) veckors semester i solen kan det också vara en bra idé att köpa en hudfärgad behå i dina ”sommar”-färger. Satsa på vita sommaroutfits!

Är det dags att byta ut din hudfärgade behå?
Är du tveksam till vilken hudfärg som passar dig bäst? Var det ett tag sedan du mätte dig själv eller har du gått upp/minskat i vikt nyligen? Kom och besök oss i vår butik? Våra Fashionistas kommer att ge dig storleksråd i en personlig session. Du kan även prova olika hudfärgade behåar så att du vet vilken färg som matchar din hudton bäst.

Är du redan bekant med Shape&Fits? För när du väl har upptäckt din Shape&Fit, är det enklare att shoppa underkläder (online) i framtiden. Men våra Fashionistas i butiken kan berätta mycket mer om det här! Så fråga gärna