hunkemoller

GIVE AWAY: Doutzens Summer Stories semesterpaket

En semester är inte en semester utan gott om frihet och mycket kul! Och givetvis är sommarkläder en självklar del på denna lista. Och gissa vad?! Vi ger bort ett super-sommarpaket som består av must-have-produkterna från Doutzens Summer Stories-kollektion. Läs om hur du har chans att vinna!

 Jag är med!
Har du redan sett den nya Doutzens Summer Stories-kollektionen? Från och med den 29 april kommer denna badklädeskollektion med Hollywood Glam-tema att finnas tillgänglig i Hunkemöllers butiker och online. Ett av blickfången är Gold Goddess-bikinin. Denna (lilla) gyllene bikini är designad av Doutzen och 50% av intäkterna från denna produkt går till Doutzens välgörenhetsprojekt: Knot On My Planet.

 Doutzen: ”Jag är så glad att jag kan stödja Knot On My Planet i mitt samarbete med Hunkemöller. Att designa badkläder är alltid lika roligt, och när vi kom på idén att göra en bikini för Knot On My Planet, kände det verkligen som om allting föll på plats. ”

Och bikini är precis vad Doutzen vill ha på sin egen semester: glänsande guld för en perfekt sommar-vibe, en sexig passform och som en fin touch, en liten elefant-berlock. Vi älskar den!

VINN Doutzens Summer Stories semesterpaket  
Sommarpaketet består av fantastiska produkter från Doutzens Summer Stories-kollektion, som kommer att sitta perfekt under din nästa semesterresa till solen. Är du redo?

Låt oss få veta genom att kommentera under den här bloggen varför du borde vinna detta semesterpaket och hur dina semesterplaner ser ut (vi vill gärna veta)! Var kreativ!

Vinnaren kommer att meddelas fredagen den 10 maj genom ett svar från oss under hennes kommentar. Håll ett öga på bloggen!

Villkor
• För att få chansen att vinna priset måste deltagarna skriva en kommentar under detta blogginlägg från Hunkemöller. Tävlingen pågår från måndagen den 29 april till torsdagen den 9 maj. Vinnaren kommer att väljas och meddelas fredagen ​​den 10 maj i ett svar under hennes kommentar.
• Vinnaren får ett ”Holiday Package” fylld med olika artiklar från Doutzens Summer Stories kollektionen.
• Efter att vinnaren har utsetts kommer Hunkemöller i en kommentar under blogginlägget be att vinnaren skickar sina kontaktuppgifter via ett privat meddelande på Facebook eller Instagram. Kontaktinformationen kommer endast att användas för denna tävling.
• Vinnaren måste svara inom fyra dagar efter meddelandet. Om inget svar tas emot efter fyra dagar väljer Hunkemöller en ny vinnare.
• Priset kan inte bytas mot kontanter. Det är inte heller möjligt att byta ut en produkt mot en annan produkt och eller ett annat pris. Priset skickas per post och du kan även be att priset hämtas hos en viss filial.
• Hunkemöllers anställda (/franchisepartners) får inte delta i denna kampanj.