hunkemoller

Bra Party time! Dessa bh:ar kan du inte vara utan

It’s (Bra) Party time!För dem som inte vet vad det innebär… nu är det dags att skämma bort oss själva och fylla på underklädeskollektionen. Svårt att välja? Det behövs inte, för du får den 3:ebh:n gratis eller den andra bh:n till halva priset! Det här är alltså ett perfekt tillfälle att skapa lite omväxling i din byrålåda. Let’s shop, för de här bh:arna kan du absolut inte vara utan!

Uppdatera din underklädeskollektion
Nu har hösten kommit och då passar varma färger bra. Bh:n Orion är till exempel ett perfekt val. Den vinröda nyansen i kombination med spets för en sexig look och guess what?! Den här bh:n kan du använda utan axelband. Praktiskt!


Vill du slå på stort och prova något nytt? Välj då bh:n Marilee. Denna mjuka bh utan vaddering accentuerar dina former, men ger också stöd. Den mörkblå färgen ger en mystisk och spännande look. Det här blir en riktig eyecatcher i din kollektion!

En röd bhär absolut ett måste i din lingeriesamling! Rött i kombination med spets är en klassisk kombination som kompletterar din kollektion. Denna bh kan du också bära under vita kläder eftersom huden har en rödaktig nyans kommer den inte att synas. Jättepraktiskt!

Braletter är supertrendiga! Har du ingen? Ta chansen att prova om braletter passar dig. Visste du att braletter och sport-bh:ar också finns med i vår Bra Party-kampanj?


Cuteness overload!Denna blå bh med rosa spets är gullig och elegant på samma gång. Rosetten är en perfekt finishing touch! Den måste du bara ha i din byrålåda. Samma effekt, men hellre en annan färg? Det går bra! Välj då den vinröda varianten.

Join the party lady’s!Du får den 3:e bh:n gratis eller den andra till halva priset. Ta chansen! Vilka set tycker du bäst om?