hunkemoller

Du måste ha dessa BH-stilar i din garderob!

Då och då behöver du en ny BH och du kan verkligen fynda på vårt BH-party! Det är dags att kasta ett kritiskt öga på din nuvarande BH-kollektion! Har du fortfarande en bra basic, en push-up, en hudtonad BH och en spets-BH i din garderob? Du kan aldrig ha för många alternativ. I vilket fall som helst bör dessa BH-stilar finnas i din garderob!

Delicious Demi
Delicious Demi är Hunkemöllers mest populära BH. Det är den perfekta t-shirt-BH:n och vi har modellen i många olika färger, storlekar och stilar. En Delicious Demi skapar en mjuk och subtil urringning, så den är perfekt för att bära varje dag.

Beautiful Balcony
Om du vill ha lite mer elegans kan du välja en balkong-BH. Vår Sexy Shape Beautiful Balcony skapar en underbar öppen urringring eftersom banden sitter långt isär. Denna design har också en lyftande effekt. På vissa balkong-BH:s kan du till och med ta bort banden för att göra den till en bandlös BH! Perfekt för cocktailklänningar med lågt skuren rygg.

 Perfect Plunge
Söker du en perfekt BH att bära under din klänning? Då är det Perfect Plunge som gäller! Perfect Plunge skapar en sensuell look och är perfekt för en urringad topp eller klänning. Vi har denna stil i många olika storlekar och färger, så det finns många valmöjligheter!

Bralettes
Tycker du bättre om bralettes? Goda nyheter, du kan fynda även dem under vårt BH-Party! En bralette är en icke-konturerad topp utan bygel. Braletter är superbekväma och därför perfekta att använda under skjortor, men du kan också välja en mer elegant stil att bära under klänningar. Det är också snyggt att bära en bralette under en något genomskinlig blus, så att du fortfarande kan se lite av den!

Under vårt BH-Party får du den tredje BH:n gratis eller 50 % rabatt på den andra. Är du fortfarande osäker på vilken BH du gillar bäst? Gör vårt  Sexiga Shape-test och se hur din perfekta BH ser ut. Detta bestäms utifrån bröststorleken, bröstens fyllighet och läge, så oavsett om du är en Delicious Demi, Perfect Plunge, Beautiful Balcony eller en Fabulous Full Cup har vi den perfekta BH:n för dig!(Och glöm inte den matchande sexiga trosan för att komplettera ditt set.)