hunkemoller

Nyårslöften: Vad tänker du ändra på 2019?

Yes: 2019! Ett nytt år som ska fyllas av härliga memories, challenges och goals som du med dina nyårslöften enkelt kommer att klara av! Har du redan skrivit en lista med nyårslöften? Om du inte har det, kan du hämta inspiration från våra favoriter.Go, go, go!

Förbättra eller behålla konditionen
Har du alltid problem med att hålla dina träningslöften? Löftena är ofta för vaga, vilket gör det svårt att hålla dem. Försök vara konkret genom att till exempel avtala med dig själv: 2019 ska jag träna minst 2 gånger i veckan. Eller: testa minst 3 olika sporter med din BFFF (best fit friend forever). Då kan du förstås inte vara utan en ny sportoutfit! Ta en titt på den nya sportkollektionen DK1985 by Doutzen och välj ut en ny älsklingsoutfit.

Små, men bra ändringar
Är du inte redo för stora, drastiska förändringar? Börja med att sätta upp mindre mål. På så sätt jobbar du mot ditt stora mål, men det går bara lite långsammare. Och det gör inget! Ett litet steg i taget ger också resultat och leder till målet. Är ditt mål att äta nyttigare? Börja då med att äta hälsosamt ett par dagar i veckan och planera in några cheat days. Vårt bästa tips: tillsammans = roligare och enklare!

Me-time 2019
Mental health är jätteviktigt! Då och då förtjänar vi att skämma bort oss själva, så glöm inte att planera in sådana tillfällen. Till exempel en shoppingrunda, en extra god middag, ett varmt bad eller ett härligt film-marathon. Tänk på dig själv lite oftare och om det inte känns helt okej, övertala din kompis eller pojkvän att vara med. Njut tillsammans!

Spara mer = resa mer
Se till att du i år skiljer på dina wants och dina needs, för då får du mer över till en härlig (lång)resa. Laga mat själv hemma så ofta som möjligt, håll dig till en ”no-buy-månad” och sälj saker som du inte längre behöver. Åk väl förberedd på semester, för när du väl tjänat ihop tillräckligt är du ju värd en ny bikini!